dimecres, 16 de febrer del 2011

Nou espai virtual: És tot vostre

Moltes gràcies per estar ahir amb nosaltres. Feu vostre el nou

Tots tres projectes volen facilitar i promocionar l'expressió cultural i oferir espais oberts de participació col·lectiva

www.adart.cat

A la nova pàgina web d’Ad’Art es podrà accedir, a més de tota la informació referent al col·lectiu i als seus projectes passats i futurs, a un espai de participació on es podran fer arribar propostes a l’associació o adherir-s’hi com a col·laborador. Totes les vostres propostes serán ben rebudes!

www.adart.cat/apartament

La Revista Digital l’Apartament vol donar difusió als esdeveniments culturals de la ciutat que sovint no troben suport o representació en altres plataformes. L’Apartament és obert a la participació col·lectiva i convida a totes aquelles persones interessades en col·laborar amb articles, crítiques, reflexions, entrevistes o reportatges. Vol ser una eina de participació col·lectiva que apropi la programació cultural de la ciutat i alhora doni espai i veu a qui estigui interessat de compartir impressions. D’altra banda, L’Apartament és un projecte on hi participen altres col·lectius culturals de la ciutat i membres del consell editorial no formen part de l’associació. Totes les persones són benvingudes a viure amb nosaltres!

www.adart.cat/5centims

És el certamen de curtmetratges d’Ad’Art. Amb aquest projecte, l’associació proposem fer una peça cinematogràfica de curta durada amb pocs recursos. Per facilitar la convocatòria i la participació, Ad’Art ha creat una pàgina web on es podran publicar curtmetratges realitzats amb càmera web o amb càmera de vídeo, a diferència de la primera edició, de l’any 2010, i des d’on els usuaris podran votar les propostes que més els agradin. A més, el certamen té una segona fase, en la qual els curts més valorats pels usuaris es projectaran en un espectacle públic en diferents ciutats europees.

http://proyecto5c.blogspot.com/

Projecte Remake: construir una història col·lectivament:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada