dijous, 10 de febrer del 2011

Mira, crea, pensa, escriu, participa!

El proper dimarts presentem tres plataformes digitals on podreu publicar els vostres articles, presentar els vostres projectes o difondre els vostres curtmetratges


L'associació Ad'Art posa en marxa el dilluns tres noves eines digitals per a la difusió i promoció de les vostres idees i projectes. Es tracta d'una nova pàgina web, una revista digital i un certamen de curtmetratges per Internet. Des de l'associació us convidem a participar amb els vostres articles, reflexions, opinions o projectes audiovisuals.

El dimarts, 15 de febrer es presenten tots tres projectes als Jardins de la Mercè a les 20 hores.

Esteu convidadíssims!

Revista Digital l'Apartament: revista que vol donar difusió als esdeveniments culturals de la ciutat de Girona que sovint no troben el suport d’altres plataformes. A l'Apartament hi caben les vostres reflexions, articles, opinions, reportatges, crítiques... tot el que vulgueu. L'Apartament el construïm entre tots!

Convocatòria de curtmetratges 5 Cèntims: Fer un curtmetratge amb pocs recursos. Construir una història col·lectivament. Aquesta és la proposta de 5 Cèntims. Us oferim una pàgina web on podreu publicar els vostres curtmetratges, fets amb càmera web o amb càmera de vídeo, i votar els que més us agradin. El projecte 5 Cèntims té una segona fase, en què els curts més valorats es projectaran en un espectacle públic en diferents ciutats europees.

Pàgina web www.adart.cat: La nova pàgina web de l'associació on trobareu, a més de tota la informació sobre els nostres projectes, un espai per fer les vostres propostes o per col·laborar activament amb Ad'Art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada