dimarts, 6 de març del 2012

TRÉ

Aquest juliol, Ad'Art, plataforma per a la difusió i promoció culturals, complirà tres anys en actiu com a associació. Han estat tres anys intensos, plens de poesia, música, video-art i projectes que hem compartit amb tots vosaltres.
Aprofitant el primer aniversari de la revista digital l'ApARTament i la celebració del recital de poesia "Paraules d'una nit d'hivern", l'Associació Ad'Art ha decidit anticipar una mica la festa.
Serà el dia 15 de març, a les 20h., als Jardins de la Mercè i portarà el nom de TRÉ, un espectacle multidisciplinari per celebrar l’aniversari de Ad'Art.
TRÉ combinarà la poesia del recital "Paraules d'una nit d'hivern" (totes les persones que vulgueu recitar les vostres creacions o d'altres persones, esteu convidats a fer-ho), amb les actuacions de membres de l'associació. Com a l'espectacle Ú, festa de presentació que Ad'Art va celebrar a la sala Platea, aquesta vegada seran de nou membres de l'associació qui mostrin les seves creacions. Comptarem amb la presència de:
Kasaji (Marta Alemany i Alessio Poggianti). Música.
(Des)afinando (Agathe Dessaux, Irene Lama i Olga Taravilla). Música (o alguna cosa semblant)
Primaveres (Maia Kanaan i Èlia Teis). Dansa, música.
I com no només de cultura viu l'ésser humà, us convidem a un pica-pica per alimentar el cos al mateix temps que l'esperit.
Dins el marc de l'espectacle TRÉ, es presentarà també el canvi de format de l'ApARTament, la revista en xarxa de l'associació. Des de fa un any, la revista es pot llegir a l'adreça www.adart.cat/apartament
El nou format permetrà més accessibilitat alhora d'enviar esdeveniments i articles. Us recordem que les pàgines de l'ApARTament estan obertes als vostres textos i projectes. Si voleu escriure i col·laborar amb nosaltres podeu enviar-nos un corre a l'adreça infoapartament@adart.cat
Com a final de festa, l'associació Ad'Art sortejarà entre els assistents tres paneres plenes de regals en forma de poemes, vídeos, música, escultures, gravats i tota mena d'obres dels artistes vinculats a la nostra entitat. El preu de la participació al sorteig de les tres paneres és de tres euros.http://www.adart.cat/adartcatala/tre.html
Agafeu número i gaudiu de l'espectacle. Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada