dimarts, 21 de desembre del 2010

ACOUSTIC VELL

Amics! Ja tenim el nostre nou projecte...ACOUSTIC VELL
Acoustic Vell és el primer projecte íntegrament musical de l’Associació Ad’Art. Plataforma per a la Promoció i Difusió Culturals. Des de fa un temps, s’ha creat una petita però important escena musical al voltant del Barri Vell de Girona: molts músics viuen o fan la seva vida al barri i ensenyen les seves cançons als diferents bars, pubs i espais públics de la zona.

Ad’Art, en la seva vessant de plataforma cultural, llança el projecte “Acoustic Vell”, i consta de dues parts:

1. En primer lloc, es gravarà un CD recopilatori en format acústic, en el qual hi tindran cabuda tots els músics o bandes que formen part de la vida musical del barri. Per a la gravació, s’obre la convocatòria des del 27 de desembre de 2010 fins al 16 de gener de 2011, per a tots aquells interessats en participar.

Els únics requisits a tenir en compte són els següents:
- La cançó ha de ser original
- El músic o músics han de “fer vida” al Barri Vell

Ad’Art s’encarregarà de portar a terme la gravació, que tindrà lloc des del 17 de gener fins el 28 de febrer de 2011.
2. La realització d’un concert en format acústic, on podran actuar tots aquells músics que hagin participat en la realització del CD recopilatori. Ad’Art proporcionarà així als músics l’oportunitat de mostrar el seu talent el directe.

En aquest esdeveniment, tant l’entrada al concert com el preu del CD els marcaran els espectadors. D’aquesta manera, Ad’Art deixa en mans del públic tota la llibertat per fer l’aportació que considerin, tenint en compte la seva opinió personal sobre la qualitat de l’espectacle i el projecte.

Totes aquelles persones que volgueu participar envieu un correu electrònic a: adartgirona@gmail.com.

El lloc escollit i la data indicada per a la realització de l’espectacle de presentació de Acoustic Vell es confirmarà en breu.

Des de l’Associació Ad’Art esperem que tots els músics que es mouen pel Barri Vell s’interessin per la primera edició d’aquest projecte, que vol acostar al públic gironí totes les propostes musicals que s’estan gestant a la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada