diumenge, 29 d’agost del 2010

Dansapar

Us presentem el proper projecte que durem a terme a Ad'Art.

Ben aviat en tindrem més detalls.


DANSAPAR

La dansa contemporània és la protagonista d’aquest projecte. DANSAPAR es durà a terme a part dels circuits habituals de representació d’arts escèniques. Tindrà lloc en diferents aparadors de botigues gironines, i aparellarà la dansa contemporània amb altres disciplines artístiques.

Es crearà un circuit pel Barri Vell de Girona, en què s’ubicaran set grups de dansa en set aparadors diferents, tot integrant aquesta disciplina en el paisatge urbà. A cada grup de dansa se li demanarà que interactuï amb alguna altra disciplina artística (música, projecció, pintura,...), per tal que el reclam de públic sigui major.

Les coreografies tindran una durada aproximada d’uns 5 minuts. El recorregut estarà presidit per un guia que conduirà el públic al llarg del circuit, i farà una breu explicació a l’inici de cada representació. El circuit es realitzarà les tardes dels dies 24 i 25 de setembre.


Organitza: Associació Ad’art + Olga Ramirez

4 comentaris:

 1. On i a quina hora començarà?

  ResponElimina
 2. Olga, sóc l'Albert Pons. Com estàs? Em sembla genial aquesta proposta que ens presenteu. Recordo que fa anys, a Mataró, la Cubana, va fer un espectacle de carrer, sense anunciar, i els aparadors de les botigues varen ser un escenari meravellós. Ells, però, no ballaven.
  Com t'han anat les vacances? I la feina, com la tenim?

  Un petó

  Albert

  ResponElimina
 3. Començarà al Punt de Trobada de la Rambla Llibertat a dos quarts de set de la tarda. Aviat penjarem tota la informació.

  ResponElimina
 4. Hola Albert,

  Doncs molt bé, les vacances sempre són fantàstiques. Esperem veure't per Girona al Dansapar..

  petons

  ResponElimina