diumenge, 23 de maig del 2010

lletrAtura : primera edició

Per als que no vareu poder venir a agafar una còpia impresa del projecte col·lectiu lletrAtura durant la mostra d'art Domèstica aquest dijous i divendres, la podeu descarregar en format .pdf aquí: lletrAtura

Us volem agrair la participació perquè la varietat de narracions ens ha sorprès positivament.

Gràcies a tothom i fins la propera edició!


[...]
Et vaig veure al cafè. Duies l’Odissea d’Homer sota el braç, tal com havíem acordat. Però si no hagués estat pel llibre mai no t’hauria reconegut: ni cabells rossos (eren esgrogueïts, tenyits), ni figura esvelta (tirava a rabassuda); tampoc no aparentaves trenta-cinc anys (més aviat t’apropaves a la cinquantena). Et vaig espiar una estona des de la barra, impunement: amb el meu exemplar camuflat en una bossa, jo era invisible a la teva mirada neguitosa. Perquè sense l'Odissea no podies pas identificar l’home calb i panxut que t'observava, l’impostor que finalment, ocultant l’embalum del llibre, va fugir del cafè, desencisat.
[...]

1 comentari:

  1. Hola amics

    Em va ser impossible venir a la Domèstica i em va saber encara més greu. Us felicito per les vostres inicitives i també pel recull que heu fet les petites narracions que us vam enviar els diferents autors. No atureu el vostré camí, seguiu endavant!

    ResponElimina