dimarts, 16 de març del 2010

A tots, de nou, gràcies...


...Per compartir amb nosaltres, una vegada més, una vetllada literària íntima, propera i plena de paraules i moments especials.

Ens agrada molt haver rebut visites i lectors nous i esperem que repeteixin l'experiència i segueixin compartint les seves paraules amb nosaltres.

De nou, agraïm a El Cafè que ens alberguin una vegada més, i esperem que així segueixi.

També volem agrair-vos a tots la vostra col·laboració a l'hora de comprar els punts de llibre, postals i aquarel·les que els membres de l'associació vam posar a la venda en solidaritat amb els damnificats dels terratrèmols que van tenir lloc a Haití a principis d'any. Us recordem que tota la recaptació anirà destinada íntegrament a l'ONG Cesal, per ajudar-los amb les tasques d'ajut al país caribeny.

Així mateix, les obres que no es van vendre al recital seguiran disponibles al catàleg virtual, que podeu consultar aquí.

Gràcies a tots i totes de nou! Aviat penjarem les fotos que l'amic Manel Bielsa va fer al llarg del recital al Facebook de l'Associació i també us informarem dels nous projectes que estan sortint, que no són pocs, i als quals també us convidem a participar!

Una abraçada i fins aviat!


* La imatge és un disseny de l'artista anglès Alan Fletcher

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada