dilluns, 18 de gener del 2010

Ens tornem a posar en marxa...

Ad'Art ha descansat molt durant aquestes festes de Nadal i ha començat l'any nou amb moltes ganes de continuar actuant per dinamitzar el panorama cultural i artístic de la ciutat, també participant dels actes que organitzen amics nostres com són l'associació d'art i poesia El Llop Ferotge i el col·lectiu de Terrorisme Literari, que fa un temps va organitzar un cap de setmana de varietats literàries per tota la ciutat, anomenat Fart d'Art. A tots dos els volem agrair el seu recolzament i presència als recitals literaris que organitzem cada estació a El Cafè del carrer Ciutadans.

Precisament, el proper mes de febrer Ad'Art oferirà de nou aquesta vetllada poètica on tothom està convidat a participar. Us informarem en breu de la data i hora concrets del recital.

Volem aprofitar també per informar-vos que un dels col·laboradors d'El Llop Ferotge que ha participat a diversos recitals (Més Paraules d'una Nit d'Estiu i Paraules d'una Nit de Tardor), en Jordi Fornos, presenta el proper dijous 21 de gener, a les 20h, el seu llibre L'opi d'un hivern, a la Casa de Cultura de Girona.

Presentaran l'acte Josep Mª Fonalleras, el poeta argentí i membre d'El Llop Ferotge Edu Sívori i també hi haurà l'actuació de Sonsotons, grup de poesia, música i cuina del qual en forma part en Jordi. També participarà la il·lustradora del llibre, Andrea Zayas, que farà dibuixos en directe relacionats amb els poemes que es vagin recitant. Encara queda per conformar que la ballarina Marta Esplugas interpreti en directe algun dels poemes.

Un espectacle complet, doncs, que no us podeu perdre! Enhorabona a en Jordi Fornos i gràcies a tots, com sempre, per seguir mostrant-nos el vostre interès.


Fins aviat,

Ad'Art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada