divendres, 21 de setembre del 2012

Agraïments

La tercera edició de Domèstica ja ha finalitzat i estem molt satisfets i satisfetes amb tot el procés i les sensacions i percepcions viscudes els dos dies d'invasió de l'art als espais quotidians. Domèstica és el resultat de la col·laboració de moltes persones i, per això, volem donar les gràcies a les persones que ens han cedit un espai, als creadors i creadores que han mostrat els seus projectes, a tot el voluntariat amb el que s'ha fet possible aquesta gran mostra i a totes les persones que han visitat Domèstica.

També volem agrair la participació del Bar la Pedra, que ens ha proporcionat electricitat, la col·laboració de la Cia Lantana per cedir-nos el seu equip de llums i a en Roger Alemany per deixar-nos l'equip de so.

També volem agrair als que heu confiat en nosaltres i heu col·laborat patrocinant-nos: Puignau, peix i marisc, El Cercle, Forn Sant Daniel, Geieg, Els Jardins de la Mercè, Impremta Pagès, River cafè, Stein, La Bodega, Forn Montserrat, Foto Ciutadans, La fábrica de memorias, Llibreria Geli, Bar la Pedra, Spritz.

Esperem retrobar-vos l'any proper!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada