divendres, 16 de setembre del 2011

Lliurament de premis al Centre Cultural la Mercè


Després de l'última projecció dels curts finalistes al bar La Impremta de Girona, el projecte audiovisual 5 Cèntims, en la seva edició 2011, es donarà per finalitzat aquest dissabte 17 de setembre. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc a les 22h a l'Auditori del Centre Cultural La Mercè. De durada aproximada d'una hora, l'esdeveniment comptarà amb actuacions en directe i la projecció de tres curtmetratges que, malgrat no haver estat seleccionats pel públic internauta en la primera fase de votació, se'ls ha concedit una menció especial per part dels membres d'Ad'Art:

"Forasteros", de Pablo Silva González
"What's in Paris", de Pablo Poulain
"L'últim anònim", d'Albert Salarich

L'acte es retransmetrà en directe per streaming per tal que totes les persones que han participat al certamen i que no es troben a Girona puguin seguir-lo a l’enllaç:

http://www.ustream.tv/channel/cincentims

Des de l'Associació Ad'Art expressem el nostre agraïment especial a totes les persones que han seguit el festival durant els seus set mesos de duració.

Después de la última proyección de los cortos finalistas en el bar La Impremta de Girona, el projecto audiovisual 5Cèntimos, en su edición 2011, se dará por finalizado este sábado 17 de septiembre. El acto de entrega de premios será a las 22h. en el Auditorio del Centre Cultural la Mercè. De duración aproximada de una hora, el evento contará con actuaciones en directo y la proyección de tres cortometrajes que, a pesar de no haber estado seleccionados por el público internauta en la primera fase de votación se les ha concedido una mención especial por parte de los miembros de Ad'Art.

"Forasteros", de Pablo Silva González
"What's is Paris" de Pablo Poulain
"L'últim anònim", de Albert Salarich

El acto se retransmitirá en directo por streaming para que todas las personas participantes en el certamen y que no se encuentran en Girona puedan seguirlo a través del enlace:

http://www.ustream.tv/channel/cincentims

Desde la Asociación Ad'Art queremos expresar un agradecimiento especial a todas las personas que han seguido el festival durante los siete meses de duración

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada