diumenge, 26 de juny del 2011

Domèstica 2011L’associació Ad’Art, Plataforma per a la Difusió i Promoció Culturals, presenta la segona edició de Domèstica, una mostra artística a mode d’itinerari per diferents habitatges de Girona. Totalment gratuït, Domèstica esdevé escenari d’encontre entre l’art i els espais quotidians. En aquesta edició de Domèstica us presentem 20 projectes artístics diferents, realitzats per més d'una trentena de creadors i creadores, repartits en 9 espais privats i quotidians del Barri Vell de Girona. Agraïm a totes les persones que han cedit tots els espais ajudant, així, a portar a terme aquesta edició de Domèstica.

La asociació Ad'Art, Plataforma para la difusión y Promoción Culturales, presenta la segunda edición de Domèstica, una muestra artística en forma de itinerario por diferentes viviendas de Girona. Totalmente gratuito, Domèstica és un escenario de encuentro entre el arte y sus espacios cotidianos. En esta edición de Domèstica os presentamos 20 proyectos artísticos diferentes, realizados por más de una treintena de creadoras y creadores, repartidos en 9 espacios privados y cotidianos del Barr Vell de Girona. Agradecemos a todas las personas que han cedido los espacios ayudando así, a organizar esta edición de Domèstica.

Participen a Domèstica 2011:

Álvar Vince i Nil Pagès
"Silver Box Project"
Annabeth Mcnamara, Enrique i Jose (Sitar&taules Musica tradicional india), Nothing Back Alabama, Aruná, Bleed it, Tom Hagan, The Capcots, Backwards, Hot Penguins, Animoral Animal.
I a l'altra habitació exposen : Jofre Oliveras, Mateu Targa, Francesc Ruiz i Toni Gomez. I amb escultures d'en Manel Bielsa.
Performance-música-exposició

Andrea Ferrés, Carlus Camps, Manolo Sierra, Julia Falgàs i Thaïs Botinas
“Tempus”
Multidisciplinar

Antigues pessetes
Música

Ariadna Sarrats
“L'Estesa”
Perfomance-dansa

Eli Sánchez
“Vint (10100)”
Dibuix

Jade Bellido
Dansa en barra

Jordi Prenafeta
Poesia

La Companyia
"Enebros y Alienígenas"
Dansa i poesia

Lalo López
"POR"
Música

Lina Zapponi
“Michelle en el mundo de las maravillas”
Dansa

Marc Masó Grabulosa
“Endinsa’t al cor de la nostra terra”
Fotografia

Martina Riba
"Sol•La•Si. Una Pallassa Trapezista"
Performance-Circ

Montse Planas
“Tonaborgonyà a Domestica11”
Pintura

Narcís Fortià
“nar6.domèstica11”
Fotografia

Ona Alay
“Pinzellades d’una intimitat: El meu paissatge”
Fotografia

Philippe Bürcher i Gràcia del Ruste Carrera
Escenografia

Ramon Mitjaneta
Música

Roger Simeon, Carles Sanz, Jordi Pagès, Jordi Castella, Marta Presas, Laia Encinas, Rosa Vancells, Jordi Estany, Jaume Tardiu, David Montero i Eloi Rodríguez (fiLÒmans)
"Tu i jo"
Teatre

Sweet Howl
Música

Presentació:
- Fanzine “Combustible”
- Lletratura 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada