dimarts, 7 de desembre del 2010

Ja tenim un any més.

Amics i amigues,

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible "Dó": als que ens vau aportar els vostres projectes i als que vau assistir-hi.

Va ser una nit molt especial per a tots nosaltres perquè ha estat la culminació de tot un any de treball, en el que hem programat els recitals estacionals de poesia i portat a terme quatre projectes: Lletratura, Domèstica, Dansapar i 5 Cèntims. Tots ells han significat una experiència enriquidora per a totes les persones que formen part de l'associació. Ens encoratja a seguir treballant en aquest nou any que comença.

Gràcies per l'aportació creativa:

Mònica Ferrerós i Irina Mishina (escultura i fotografia a Attunements), Cia Lantana, Mari Siles, Jordi Colomer i Marcel Bassachs (dansa i poesia a Fractal Radical), Ramon Bartrina, Natàlia Albert i Paula Grande(poesia i pintura en directe), Olga Ramirez, Susanna Saguer, Isidre Rebenaque i Bakari (dansa contemporània, percussió, clown i imatge a Differens) i els integrants del grup musical figuerenc Césaree música, concepte i performance a Las ocho horas.


Als responsables de la Mirona, gràcies per la vostra generorsitat i per cedir-nos l'espai. A Filip della Chiesa que sempre ens fixa en imatges i a la Gemma Reixach que va carregar amb la càmera de video. A Sergi i la seva paciència infinita a les proves tècniques.


Per últim però no per això menys important, moltes gràcies a totes les persones assistents pel vostre recolzament i també a totes aquelles que no vau poder assistir però que ens vau enviar els vostres millors desitjos.

Moltes gràcies de tot cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada