dijous, 25 de novembre del 2010

Què serà Dó?Fa un any, Ad’Art es va presentar en societat amb l’espectacle multidisciplinari Ú, en el qual els membres de l’associació varem oferir càpsules on convergien dos llenguatges artístics, creant diàleg i oferint al públic una mescla de música, videoart, instal·lació, dansa, performance, poesia i pintura.

Enguany, Ad’Art cedeix l’espai i l’estructura a noves propostes que, en diferents àmbits de creació, aportaran la seva càpsula, el seu petit espai d’exhibició, a Dó, que se celebrarà a la Sala 2 de La Mirona (La Bombolla), a Salt, el proper diumenge deia 5 de desembre, a les 23.30h, amb entrada gratuïta. De nou, la poesia, les arts plàstiques i les escèniques es comunicaran, interactuaran i donaran nous marcs de creació, alhora que permetran treure a la llum el treball de tots els creadors i creadores que s’han acostat a nosaltres amb les seves propostes.

Els i les participants de Dó són:
Ramon Bartrina i Natàlia Albert (poesia i pintura en directe), Cia Lantana, Mari Siles, Jordi Colomer i Marcel Bassachs (dansa i poesia a Fractal Radical), Mònica Ferrerós i Irina Mishina (escultura i fotografia a Attunements), Olga Ramirez, Susanna Saguer i Isidre Rebenaque (dansa contemporània, clown i imatge a Differens) i els integrants del grup musical figuerenc Césaree oferiran música, concepte i performance a Las ocho horas.

Us hi esperem! No deixeu de convidar a coneguts i conegudes, amics i amigues, familiars i familiares… que vinguin a gaudir d’aquesta nit de creació en què unes i altres disciplines s’aventuren a crear llenguatges artístics nous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada