dimecres, 29 de setembre del 2010

Dansapar -Agraïments-

Amics i amigues,

En primer lloc volem donar les gràcies a tothom per fer possible “Dansapar": als que ens vau ajudar a portar-ho a terme i als que vau assistir-hi.

Hem d’agrair a l’Olga Ramírez, la confiança dipositada en nosaltres i el treball conjunt del muntatge i la producció artística. Donem, també, les gràcies a totes aquelles persones que ens han cedit material durant aquests dos dies per tal de cobrir les necessitats tècniques d’aquest projecte. També als botiguers que han estat tan ben disposats en tot moment, ajudant en tot el que ha fet falta. A totes les persones que han col·laborat amb la gratuïtat del seu art. I a tots aquells que ens heu ajudat en els moments finals de muntatge: BTM, Javi Le Tango, Eva, Nahuel, Ortega, Oscar, Filip, Laura i Myriam.


Per últim però no per això menys important, moltes gràcies a totes les persones que vau assistir, amb i sense paraigües, pel vostre recolzament i també a totes aquelles que no vau poder assistir però que ens vau enviar els vostres millors desitjos.


Una mostra gràfica del que va passar..

Fotografies Filip Dalla Chiesa i David Faüchs.
Alguns enllaços que ens ha fet arribar Ramón G. Giribet:

http://www.flickr.com/photos/82117505@N00/sets/72157624929410585/show

http://giribetphoto.blogspot.com/

A tots vosaltres, moltes gràcies de tot cor.

1 comentari:

  1. GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES...
    Personalment voldria donar-les a tota aquella gent del meu entorn que m'ha ofert un suport anímic incondicional! A l'Isidre Rebenaque per ajudar-me a construir la ideologia del projecte, a la Neus Masó i a la Montse Canals, a en Dani Matas per la seva eterna companyia, a en Dani Vicens, a tots els que des del principi heu vist amb bons ulls aquest projecte, i especialment a la Gemma Ramirez, per donar-me en tot moment la força necessària!!!
    GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES...

    ResponElimina