dilluns, 7 de desembre del 2009

Ú. Agraïments.

Amics i amigues,

En primer lloc volem donar les gràcies a tothom per fer possible "Ú": als que ens vau ajudar a portar-ho a terme i als que vau assistir-hi.

Va ser una nit molt especial per a tots nosaltres perquè després de tot el temps i esforços destinats, per fi vam poder presentar aquest espectacle multidisciplinari com a inauguració de l'Associació. Esperem que aquesta col·lecció d'experiències artístiques serveixi de precedent per a moltes futures intervencions en diferents espais i amb artistes que s'acostin a l'Associació per a desenvolupar els seus projectes.

Hem de destacar la tasca inestimable de la regidora -Pilar Duarte- ja que sense la seva dedicació "Ú" no hagués estat possible. També volem donar el nostre més sincer agraïment a totes aquelles persones que, malgrat ser invisibles, van ser imprescindibles per al funcionament de l'espectacle: Sergi, Natàlia i Xavi, gràcies. A més a més, volem agrair-li també a l'Alberto i la María que vinguessin a capturar les imatges de l'espectacle. A en Tomàs i a en Fede, gràcies per cedir-nos espai, temps i material. I també als alumnes de clown de l'Escola de Teatre "El Galliner" i a Claret Papiol per la seva col·laboració en l'espectacle de clown "On és la Ú?". A la botiga Girodansa, per haver cedit el vestuari de "A quatre temps", gràcies.

Volem també donar les gràcies a Cristina Gómez, Mabel Salguero i Joana Cristina per la seva participació desinteressada a l'espectacle; així mateix agraïm a Bea Simón i als alumnes de Studio X Funky per la seva col·laboració sorpresa. A en Jordi Ruiz i Max Fuentes, gràcies per la vostra ajuda i aportació creativa al projecte.

Als responsables de Platea, gràcies per cedir-nos l'espai i per la vostra generositat.

A l'Ajuntament de Girona, Espai Jove i Telestany Consell Comarcal de Pla de l'Estany, per cedir-nos el material tècnic.

Per últim però no per això menys important, moltes gràcies a tots els assistents pel vostre recolzament i també a tots aquells que no vau poder assistir però que ens vau enviar els vostres millors desitjos.

A tots vosaltres, moltes gràcies de tot cor.


Ad'ART


Milena Ruiz Magaldi
Olga Taravilla
Marta Alemany
Maia Kanaan
Irene Lama
Maria Rosa Membrive
Rubén Rodríguez
Alexandre Nunes de Oliveira
Alessio Poggianti
Maria Paola Coda
Marcin Świostek
Azahara Cerezo
Elvira Bello
Eliana Harms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada