dilluns, 26 d’octubre del 2009

Estem a Ràdio Salt!

El passat dijous, 15 d'octubre, ens van entrevistar al programa Ens patina l'embrague, a Ràdio Salt, que porta la Fundació Drissa, i que permet donar una major visibilitat a les persones amb malaltia mental. Drissa es va crear fa 10 anys i està orientada a millorar la qualitat de vida de les persones amb transtorn mental mitjançant principalment el treball.

L'equip de Ens patina l'embrague ens va fer passar una tarda fantàstica amb ells, i ens van preguntar coses referents a la creació de l'associació, projectes presents i futurs, i com pensem encarar els objectius de dinamitzar i diversificar l'oferta artística i cultural de la nostra ciutat.

Ens van contagiar de la seva alegria i bon humor i ens van fer preguntes molt encertades. Tan bon punt tinguem l'arxiu de l'entrevista la penjarem al bloc per a què pugueu sentir-la i us enganxeu al programa!

Si voleu contactar amb l'equip de Ens patina l'embrague, envieu-los un correu a enspatinalembrague@hotmail.com. Les adreces de contacte de la Fundació Drissa són info@fundaciodrissa.com i www.fundaciodrissa.com.

Moltes gràcies a tot l'equip del programa i esperem que ens tornem a trobar ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada